Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €50

Over mij

q1b272tHet begon allemaal al eventjes geleden… Het gaat terug tot in de tijd van mijn eerste herinneringen. Mijn herinneringen gaan naar vakanties met het gezin, waarvan het bezoeken van marktjes onderdeel uitmaakte. Al mijn zintuigen werden geprikkeld als er een kraampje tussen stond met juwelen. Ik was dan even helemaal weg van de wereld en had alleen nog maar oog voor al dat moois.

 Zo stond ik dan jaren later in de winkel en voor ik het wist kwam ik buiten met een aantal tangetjes, verschillende parels en een paar oorhaakjes. Een nieuwe hobby was geboren. Ik maakte een aantal oorbellen voor mezelf. Na een tijdje werd het allemaal te veel om zelf te dragen en wilde ik mijn passie graag delen met anderen. En zo ontstond Toutes est belles…

Toutes est belles een (flauwe) woordspeling. In het ‘fout’ Frans betekent het, alles is mooi en als je het aan elkaar uitspreekt tuttebel, een opgedirkte vrouw. Mooie dingen fascineren mij en geven me inspiratie, levensvreugde en energie.

Enkele sleutelwoorden voor de collectie van Toutes est belles: hertje, vogeltje, bloemetje, van 9 tot 99 jaar, romantisch, haasje, de 4 seizoenen, een snuifje retro, kleurrijk, geen zilver, wel nickelvrij, parels en kralen, (glas)cabochon, betaalbaar, voor dagelijks gebruik en bijzondere momenten, soms ook schattig en frivool.

 

www.isaenroza.be