Gratis verzendkosten vanaf €50

Algemene voorwaarden en privacy policy

ALGEMENE VOORWAARDEN EN PRIVACY POLICY

Isa & Roza
Hamerstraat 54
2800 Mechelen
0499/33.34.10
info@isaenroza.be
0845138531

Door je akkoord te geven, ga je akkoord met onderstaande algemene voorwaarden en privacy policy:

Verzending

  • Levering in België via briefpost Bpost, binnen de 10 dagen na ontvangst van betaling. Verzendkost is €3.
  • Zending in België naar je adres via Bpost, binnen de 10 dagen na ontvangst van betaling. Verzendkost is €5. Je kan je verzending online opvolgen (Track & Trace).
  • Zending in België naar een postpunt of pakjesautomaat via Bpost, binnen de 10 dagen na ontvangst van betaling. Verzendkost is €4. Je kan je verzending online opvolgen (Track & Trace).
  • Afhalen is gratis en kan na afspraak via mail.
  • Levering in 2800 Mechelen is gratis.

Betaling

Betaling via overschrijving op het rekeningnummer BE31 9730 5834 7655.

Herroepingsrecht

Retourneren van artikelen is mogelijk binnen 14 kalenderdagen na ontvangst. Neem uiterlijk binnen 2 dagen na ontvangst van de artikelen contact met ons op.
Voor artikelen die geretourneerd worden geldt dat het volledige aankoopbedrag (exclusief de verzend- en eventuele verpakkingskosten) wordt teruggestort op uw bankrekening. Wij behouden ons het recht om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd.
Het bedrag wordt pas terugbetaald als het artikel geretourneerd is.

Privacy

Klantgegevens zullen enkel intern gebruikt worden en niet gedeeld worden aan derden. Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Isa en Roza respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Isa en Roza. U dient zich ervan bewust te zijn dat Isa en Roza niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

Wat zijn persoonlijke gegevens?

Persoonlijke gegevens omvatten alle informatie betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare persoon. Dit betreft bijvoorbeeld jouw naam, telefoonnummer, of jouw post- en e-mailadres.

Welke gegevens verzamelen we van u?

De persoonsinformatie die we gebruiken, heb je ons zelf meegedeeld, door:

  • Een aankoop in onze webshop
  • Het sturen van berichten via social media
  • Het contacteren via mail

Welke persoonlijke gegevens deelt u ons mee:

  • Voornaam en familienaam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoon- of GSM nummer

De gegevens die automatisch worden verzameld:

Bepaalde gegevens worden verzameld via cookies. Een “cookie” is een klein bestand uitgezonden door de server van de website en geplaatst op de harde schijf van de computer van de gebruiker.

Ook worden bepaalde gegevens automatisch verzameld om onder andere onze website te verbeteren door gebruik te maken van statistieken.

De gegevens die we hiervoor verzamelen, bestaan uit:

  • IP adres
  • de browser
  • gegevens over het toestel
  • de externe website die naar ons heeft doorverwezen.
  • Zoekwoorden

Doel van deze gegevensverwerking:

Wanneer u een aankoop doet via de website worden uw persoonsgegevens enkel gebruikt om uw aankoop op te volgen en af te ronden. Bij aankoop van een fietsplaatje kan je een euro schenken aan het goede doel. Bij het maken van deze keuze wordt er enkel uw keuze voor een goed doel geregistreerd. Indien u een persoonlijke boodschap heeft voor het goed doel, zal deze doorgegeven worden aan het goede doel. U mag dit veld ook leeglaten. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Deze informatie wordt niet met derden gedeeld. We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Bewaring van de gegevens:

Alle persoonsgegevens worden bewaard voor een periode die niet langer dan strikt nodig is om de diensten te leveren door Ella Marie. De persoonsgegevens van zakelijke contacten zullen bewaard blijven zolang de zakenrelatie loopt. Deze contacten zijn op de hoogte van de privacy beleid en kunnen ten alle tijde aangeven dat zij verwijderd willen worden uit de database.

Communicatie:

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Isa en Roza of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Wijzigen van persoonsgegevens:

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven communicatie:

De gebruiker is geheel vrij om zijn persoonsgegevens mee te delen. Hij dient wel te weten dat bepaalde diensten geweigerd kunnen worden indien hij zijn persoonsgegevens niet invult op het bestelformulier en dat hij als enige verantwoordelijk is voor de juistheid van de gegevens die hij meedeelt.

Hij kan zich echter niet verzetten tegen de verwerking van zijn persoonsgegevens indien deze verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van de contractuele verplichtingen.

U beschikt eveneens over het recht om een klacht in te dienen bij de Belgische Privacycommissie (https://www.privacycommission.be/nl). Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, Tel +32(0)2 274 48 00, Fax +32 (0)2 274 48 35, e-mail: commission@privacycommission.be

Cookies uitzetten:

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Veranderingen:

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

www.isaenroza.be